Κύπρος: Σκότωσε σε γλέντι, μετά από καβγά, τον γαμπρό του

Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από ομάδα νεαρών - Στο νοσοκομείο το θύμα

Διαμάχη μεταξύ δύο ανδρών σε γιορτή, κατέληξε σε ανθρωποκτονία. Ο καθ ομολογία δράστης είναι 50 ετών και παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε στο κεφάλι τον γαμπρό του, ηλικίας 43 ετών. Ο φόνος διαπράχθηκε στην παραλιακή πόλη Πέγεια της Πάφου -πρόκειται για κοινότητα με περίπου 4.000 κατοίκους.

Σύμφωνα με κυπριακά μέσα ενημέρωσης, δράστης και θύμα διαπληκτίσθηκαν χθες το βράδυ για ζήτημα άγνωστο στους δημοσιογράφους και “ήρθαν στα χέρια”. Εν συνεχεία ο πρώτος πήγε και πήρε την καραμπίνα του και επανερχόμενος, πυροβόλησε τον 43χρονο στο κεφάλι.

Ο 50χρονος ακολούθως εγκατέλειψε τον τόπο του εγκλήματος και πήγε στο νοσοκομείο, γιατί (ίσως από τον πυροβολισμό) είχε εγκαύματα στα πόδια και μελανιές -μάλλον από τη συμπλοκή. Στη συνέχεια συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Σε προφορική του ανάκριση, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του εγκλήματος.

Πηγή: philenews και sigmalive

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι