Κυριάκος Μητσοτάκης: Προσεγγίζουμε την Τουρκία χωρίς ψευδαισθήσεις

Παραδίδονται στην κυκλοφορία 42,5 χλμ. του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, δήλωσε ο Μητσοτάκης για τον Ε65

Ο πρωθυπουργός παρέστη στην τελετή παραλαβής  τριών ελικοπτέρων τύπου Romeo MH-60R Seahawk από το Πολεμικό Ναυτικό, στην Αεροπορική Βάση Κοτρωνίου και αναφέρθηκε στα ελληνοτουρκικά.

«Τα ελικόπτερα αυτά ενισχύουν την αξία τους σε μία εποχή, σε καιρούς που δυστυχώς εντείνεται η γεωπολιτική αστάθεια στην ευρύτερη περιοχή μας. Και παρά την ηρεμία που ευτυχώς επικρατεί τώρα στο Αιγαίο, δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι και οι εξ ανατολών γείτονές μας επιταχύνουν το δικό τους εξοπλιστικό πρόγραμμα. Επιβάλλονται συνεχώς οι προσεγγίσεις, όμως σε καμιά περίπτωση δεν επιτρέπονται οι ψευδαισθήσεις. Και όλοι οφείλουμε να είμαστε προσηνείς αλλά ποτέ αφελείς, μένοντας προσηλωμένοι στην πυξίδα που δείχνει πάντα την ειρήνη, το διεθνές δίκαιο και τη συνεργασία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι