Κιθαρίστας πλήρωσε Γεωργιανούς εκτελεστές για να τιμωρήσει τον φυσιοθεραπευτή του

Κιθαρίστας πλήρωσε Γεωργιανούς εκτελεστές για να τιμωρήσει τον φυσιοθεραπευτή του

Γάλλος καθηγητής κιθάρας, παντρεμένος με Γεωργιανή, κατηγορείται ότι πλήρωσε συμπατριώτες της συζύγου του για να σκοτώσουν τον φυσιοθεραπευτή του, καθώς τον θεωρούσε υπεύθυνο για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Τον Μάιο του 2019 ο φυσιοθεραπευτής πήγαινε στο χώρο εργασίας του, όταν ξαφνικά ένα ΙΧ επιτάχυνε και τον χτύπησε. Το θύμα τραυματίστηκε μόνο στο πέλμα και στη γάμπα. Ο φυσιοθεραπευτής κατέθεσε τότε ότι υποψιάζεται ως ηθικό αυτουργό έναν πρώην ασθενή του, που τον κατηγορούσε επί δέκα χρόνια για μια αδέξια κίνησή του. Μάλιστα ο ασθενής τον είχε καταγγείλει στον σύλλογο των φυσιοθεραπευτών και είχε πάρει αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ.

Από την παρακολούθηση του τηλεφώνου του κιθαρίστα, διαπιστώθηκε ότι παρ’ ότι είχαν περάσει τόσα χρόνια, ήλπιζε πάντα να πάρει εκδίκηση. Κατηγορείται ότι ζήτησε τη βοήθεια της συζύγου και του πεθερού του, που ανέλαβαν να του βρουν εκτελεστές, στους οποίους έδωσε αρχικά 2000 ευρώ. Όμως, αυτοί πήραν τα λεφτά και δεν έκαναν τίποτα. Η σύζυγος του κιθαρίστα βρήκε άλλους εκτελεστές, που πήγαν αεροπορικά στη Γαλλία επί τούτου και επιτέθηκαν στην φυσιοθεραπευτή με το όχημά τους. Αμέσως μετά έφυγαν για την πατρίδα τους.

Η αστυνομία άρχισε να παρακολουθεί το τηλέφωνο του κιθαρίστα και άκουσαν ότι, αυτός έκρινε πως οι Γεωργιανοί έκαναν “μισή δουλειά”. Σχεδίαζε πλέον μια ληστεία στο σπίτι του φυσιοθεραπευτή. Τότε όμως συνελήφθη. Δεν έχει αποδεχτεί την ενοχή του και έχει πει απλώς ότι «δεν ήθελε τον θάνατο του φυσιοθεραπευτή».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι