ΚΚΕ: Οι εκφυλιστικές διαδικασίες στο ΣΥΡΙΖΑ είναι προϊόν της σύμπλευσης της σοσιαλδημοκρατίας με τη δεξιά

ΚΚΕ: Οι εκφυλιστικές διαδικασίες στο ΣΥΡΙΖΑ είναι προϊόν της σύμπλευσης της σοσιαλδημοκρατίας με τη δεξιά

«Οι εκφυλιστικές διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ, αποτυπώνουν τα αδιέξοδα της σοσιαλδημοκρατίας», τόνισε η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του κόμματος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Οne.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με τις αξίες της Αριστεράς», είπε, σημειώνοντας ότι «η αντιπαράθεση δεν γίνεται πάνω στα κοινωνικά προβλήματα και τα βάσανα που απασχολούν τον λαό, αλλά για το σπίτι στο Κολωνάκι, για την πισίνα στις Σπέτσες και ούτε καθεξής».

Όπως είπε, «το αδιέξοδο της σοσιαλδημοκρατίας, το οποίο εμφανίζεται πολύ πιο έντονο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, είναι ότι η στρατηγική της είναι ταυτόσημη σε πολύ μεγάλο βαθμό με άλλα κόμματα όπως η ΝΔ, γιατί αυτή η στρατηγική είναι η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κατά συνέπεια δίνουν μάχη για ασήμαντα πράγματα που δεν έχουν σχέση με τις συνέπειες αυτής της αντιλαϊκής και βάρβαρης πολιτικής», είπε, φέρνοντας ως παράδειγμα τους πολέμους στην Ουκρανία και στη Μέση Ανατολή. Αναφερόμενη επίσης στα 50 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, τόνισε πως «όλη η πορεία του απέδειξε ότι τρίτος δρόμος δεν υπάρχει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx