Κλειστά τα σχολεία σε οκτώ δήμους της Αττικής λόγω καιρού

Ανοίγουν και τα φροντιστήρια – Ποια άλλα μέτρα καταργούνται, slpress

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε οκτώ δήμους της Αττικής μετά τις νέες μετεωρολογικές προβλέψεις για επιδείνωση της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες. Πρόκειται για τα σχολεία στους δήμους Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Αχαρνών, Διονύσου, Κηφισιάς, Ωρωπού, Πεντέλης και Παλλήνης (μόνο στην περιοχή της Ανθούσας).

Η απόφαση ελήφθη μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των συναρμοδίων φορέων και των δημάρχων υπό τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια. Εκτιμήθηκε ότι η πρόγνωση για το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει εντός των επόμενων ωρών την Αττική, δικαιολογεί κάποια προληπτικά μέτρα.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι