Κλειστό το κέντρο λόγω παρέλασης την Κυριακή στην Αθήνα – Κλειστοί οι δρόμοι σε άλλους δήμους τη Δευτέρα

Κλειστό το κέντρο λόγω παρέλασης την Κυριακή στην Αθήνα – Κλειστοί οι δρόμοι σε άλλους δήμους τη Δευτέρα
Τμήματα μαθητών παρελαύνουν μπροστά από τους επισήμους, κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για τις εθνικές επετείους της 26ης Οκτωβρίου 1912 και της 28ης Οκτωβρίου 1940, στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ

Λόγω της μαθητικής παρέλασης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, την Κυριακή 24-3-2024, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς και λεωφόρους του δήμου Αθηναίων. Ρυθμίσεις θα γίνουν και την Δευτέρα, καθώς έχουν οργανώσει μαθητικές παρελάσεις οι περισσότεροι δήμοι της χώρας -των δήμων της Αττικής περιλαμβανομένων.

Η Τροχαία ανακοίνωσε ότι θα γίνεται σταδιακά προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από την 10.00 το πρωί έως το τέλος της παρέλασης και απαγορεύεται η στάση – στάθμευση οχημάτων από την 06.00 το πρωί στις κατωτέρω λεωφόρους και οδούς:

Λεωφ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Λεωφ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σέκερη και της Λ. Βασ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Συντάγματος.
Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.
Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Λεωφ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Λεωφ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Συντάγματος.

Την Δευτέρα 25-3-2024 θα διεξαχθούν μαθητικές παρελάσεις σε δήμους της Αττικής κατά τις οποίες η Τροχαία θα λάβει επίσης κυκλοφοριακά μέτρα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι