Κλειστοί αύριο επτά σταθμοί του μετρό – Παρέλαση – Το αυριανό πρόγραμμα

Κλειστοί αύριο επτά σταθμοί του μετρό – Παρέλαση – Το αυριανό πρόγραμμα

Mε εντολή της Αστυνομίας θα μείνουν κλειστοί αύριο το πρωί (και μέχρι νεωτέρας) οι σταθμοί του μετρό «Ομόνοια», «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα», «Μοναστηράκι», «Ευαγγελισμός», «Ακρόπολη» και «Συγγρού- Φιξ».

Οι σταθμοί κλείνουν επειδή θα γίνει η παρέλαση και θα την παρακολουθήσουν ξένοι επίσημοι (για λόγους ασφαλείας ουσιαστικά), όμως επειδή υπάρχει και περίπτωση να γίνουν κάποιες από τις επτά συγκεντρώσεις-διαδηλώσεις που εξαγγέλθηκαν μεν, απαγορεύθηκαν δε.

Την Πέμπτη 25 Μαρτίου, στις 08:00 το πρωί θα γίνει η τελετή έπαρσης της σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης ενώ τον εθνικό ύμνο θα ψάλλει η διεθνούς φήμης σοπράνο Αναστασία Ζαννή. Θα ακολουθήσει η δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία εκπροσώπων της πολιτειακής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Στις 10:00 το πρωί είναι προγραμματισμένη η έναρξη της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης. Στις 11:30 θα αναχωρήσει ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν ενώ στις 12:15 το μεσημέρι, θα γίνει η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο στο Μέγαρο Μαξίμου. Στις 15:30 θα αναχωρήσει η Υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Florence Parly.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι