Κλειστοί αύριο επτά σταθμοί του μετρό – Παρέλαση – Το αυριανό πρόγραμμα

Κλειστοί αύριο επτά σταθμοί του μετρό – Παρέλαση – Το αυριανό πρόγραμμα

Mε εντολή της Αστυνομίας θα μείνουν κλειστοί αύριο το πρωί (και μέχρι νεωτέρας) οι σταθμοί του μετρό «Ομόνοια», «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα», «Μοναστηράκι», «Ευαγγελισμός», «Ακρόπολη» και «Συγγρού- Φιξ».

Οι σταθμοί κλείνουν επειδή θα γίνει η παρέλαση και θα την παρακολουθήσουν ξένοι επίσημοι (για λόγους ασφαλείας ουσιαστικά), όμως επειδή υπάρχει και περίπτωση να γίνουν κάποιες από τις επτά συγκεντρώσεις-διαδηλώσεις που εξαγγέλθηκαν μεν, απαγορεύθηκαν δε.

Την Πέμπτη 25 Μαρτίου, στις 08:00 το πρωί θα γίνει η τελετή έπαρσης της σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης ενώ τον εθνικό ύμνο θα ψάλλει η διεθνούς φήμης σοπράνο Αναστασία Ζαννή. Θα ακολουθήσει η δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία εκπροσώπων της πολιτειακής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Στις 10:00 το πρωί είναι προγραμματισμένη η έναρξη της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης. Στις 11:30 θα αναχωρήσει ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν ενώ στις 12:15 το μεσημέρι, θα γίνει η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο στο Μέγαρο Μαξίμου. Στις 15:30 θα αναχωρήσει η Υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Florence Parly.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version