“Κοιμόμουν και δεν ξέρω ποιος τη σκότωσε” λέει τώρα ο 39χρονος για την άτυχη Γεωργία

Δολοφονία 41χρονης εγκύου - Στον ανακριτή ο σύντροφός της και ο φίλος του

Τα “γυρίζει” ο 39χρονος και προσπαθεί να τα φορτώσει όλα στο συνεργό του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, που δεν έχουν ωστόσο διασταυρωθεί, η Γεωργία έπεσε θύμα του ανόητου σχέδιου του “συντρόφου” της, που νόμιζε ότι θα την λήστευε χωρίς να τον… αναγνωρίσει!

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος συνεργός του 39χρονου “συντρόφου” της Γεωργίας, είπε ότι το σχέδιο ήταν να μπει πρώτος στο σπίτι ο 39χρονος, να τον “χτυπήσει” ο ληστής και η Γεωργία να πεισθεί ότι ήταν και οι δύο θύματα ληστείας, ώστε να δώσει τις οικονομίες της. Ομως το σχέδιο στράβωσε γιατί η Γεωργία μπήκε πρώτη στο σπίτι, ενώ ο συνεργός περίμενε τον άνδρα.

Μέσα στο σκοτάδι, για να μην βλέπει πρόσωπα η άτυχη γυναίκα, ο 34χρονος την έδεσε σε μια καρέκλα. Υποτίθεται ότι θα έπαιζε το ρόλο του θύματος και ο 39χρονος. Ομως άγνωστο για ποιο λόγο, άρχισε κι αυτός, αλλάζοντας τη φωνή του, να απειλεί μέσα στο σκοτάδι για να πεισθεί η Γεωργία ότι ήταν δύο οι ληστές. Όμως βεβαίως η γυναίκα αναγνώρισε τη φωνή του. Προφανώς τότε πήραν ή πήρε ο ένας από τους δύο την απόφαση να την σκοτώσει.

Ο ίδιος ανακάλεσε πάντως την ομολογία του και ενώ το πρωί έλεγε ότι την μαχαίρωσε πρώτος ο 34χρονος και εν συνεχεία εκείνος ‘αναγκάστηκε να την αποτελειώσει’, τώρα μέσω του συνηγόρου υποστηρίζει ότι κοιμόταν επειδή παίρνει ένα βαρύ χάπι για τον ύπνο και δεν έχει ιδέα ποιος την σκότωσε.

Επίσης ο δικηγόρος του αναφέρει ότι η Γεωργία είχε πλέον αλλάξει γνώμη και δεν είχε σκοπό να κρατήσει το παιδί τους. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 39χρονου, μετά την Πρωτοχρονιά είχε προγραμματίσει να προχωρήσει σε τεχνητή διακοπή της κύησης και ο κατηγορούμενος διαφωνούσε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι