Κοκαΐνη: Μόνο click away και αριθμό για SMS δεν είχε η οικογένεια των εμπόρων

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Συνελήφθησαν έξι μέλη ομάδας που διακινούσε κοκαΐνη με παραδόσεις κατ’ οίκον η σε συγκεκριμένα σημεία της Κηφισιάς, του Κολωνακίου, της Βούλας και άλλων περιοχών με κατοίκους που έχουν την οικονομική ευχέρεια να αγοράζουν το ακριβό ναρκωτικό (60 έως 110 ευρώ το γραμμάριο).

Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 27 έως 52 ετών και επικεφαλής ήταν ένας ληστής που είχε αποφυλακισθεί και ο οποίος χρησιμοποιούσε στο κύκλωμα την σύζυγό του, την πεθερά του και την κουνιάδα του. Έκτος από τους συγγενείς, συνελήφθησαν και άλλα τρία άτομα.

Το “κατάστημα” λειτουργούσε 24 ώρες το 24ωρο με βάρδιες (ως προς τις παραδοσεις και τις παραγγγελίες) και ο 33χρονος “εγκέφαλος” είχε οργάνωση: άλλος τα λογιστικά, άλλος τις μεταφορές, άλλος της παραγγελίες, άλλος την αποθήκευση. Οι έμποροι είχαν κατασκευάσει στα 3 ΙΧ που κατασχέθηκαν κρύπτες που άνοιγαν με τηλεχειριστήριο ώστε να μην εντοπίζονται τα ναρκωτικά κατά τυχαίο έλεγχο στο δρόμο. Κατά το τελευταίο διάστημα που παρακολουθούνταν είχαν 230 συναλλαγές.

Για την εξάρθρωση του κυκλώματος πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα στην Εκάλη, στη Νέα Ερυθραία, στην Πεντέλη, στο Χαλάνδρι, στην Κηφισιά, στο Μαρούσι, στο Ψυχικό, στο Κολωνάκι, στη Βούλα και στον Άλιμο. Χθες το πρωί πραγματοποιήθηκαν παράλληλες οργανωμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, με τη συνδρομή της Ε.Κ.Α.Μ. και αστυνομικού σκύλου, σε επτά οικίες σε περιοχές της Αττικής, όπου συνελήφθησαν οι έξι και όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– 637,8 γραμμάρια κοκαΐνης,
– μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,
– 3 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,
– χρηματικό ποσό 7.800 ευρώ,
– πιστόλι με γεμιστήρα,
– 4 φυσίγγια,
– συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser)
– αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα υποδοχής μεταλλικών σφαιριδίων,
– μαχαίρι,
– 5 κάμερες και καταγραφικό λήψης ήχου και εικόνας,
– ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
– μεταλλική πρέσα,
– 2 τηλεχειριστήρια ενεργοποίησης εσωτερικής κρύπτης αυτοκινήτου

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι