Κωνσταντινούπολη: 443 υπάλληλοι με κορονοϊό, έκκληση στον Ερντογάν

Κωνσταντινούπολη: 443 υπάλληλοι με κορονοϊό, έκκληση στον Ερντογάν

Ο Μητροπολιτικός Δήμος της Κωνσταντινούπολης (İBB) ανακοίνωσε ότι 433 υπάλληλοί του έχουν μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό, ενώ ο δήμαρχος Εκρέμ Ιμάμογλου προέτρεψε για άλλη μια φορά την κυβέρνηση να επιβάλλει πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας, αντί για μερική απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου Μουράτ Ονγκιούν ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι ένας από τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες μεταφορών του δήμου έχασε τη ζωή του εξαιτίας της COVID-19, της ασθένειας που προκαλεί ο κορονοϊός. «Δυστυχώς (…) ο αριθμός των μελών του προσωπικού των οποίων τα αποτελέσματα των διαγνωστικών τεστ επέστρεψαν θετικά έφτασε τα 433. Δυστυχώς χάσαμε τον συνάδελφό μας Αχμέτ Χακάν Φενερτζί ο οποίος εργαζόταν στις υπηρεσίες μεταφορών», ανέφερε μέσω Twitter o εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου της Κωνσταντινούπολης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version