Σκότωσαν με βαλλίστρα την σύζυγο και τα παιδιά Βρετανού αθλητικογράφου του BBC

Σκότωσαν με βαλλίστρα την σύζυγο και τα παιδιά Βρετανού αθλητικογράφου του BBC

Δραματική τροπή πήρε η υπόθεση της τριπλής δολοφονίας στη Βρετανία, με θύματα τρεις γυναίκες και ύποπτο έναν 26χρονο, ο οποίος φέρεται να τις σκότωσε χρησιμοποιώντας βαλλίστρα, στο Χερτφορντσάιρ της ανατολικής Αγγλίας. Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, ο δράστης ήταν προ καιρού σύντροφος μιας εκ των θυμάτων.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, τα τρία θύματα της δολοφονίας στη Βρετανία είναι η σύζυγος και οι δύο κόρες του John Hunt, διάσημου στη χώρα σχολιαστή αγώνων του BBC. Οι γυναίκες ήταν ηλικίας 25, 28 και 61 ετών αντίστοιχα.

Η αστυνομία αναζητεί τον 26χρονο Kyle Clifford που θεωρείται βασικός ύποπτος για την τριπλή δολοφονία μέσα στο σπίτι των θυμάτων. Ο δολοφόνος σκότωσε τα θύματα του με βαλλίστρα.

Είναι άγνωστο πότε χώρισε το ζευγάρι και αν το κίνητρο του δράστη ήταν η ερωτική απογοήτευση ή άλλο, και αν έχει ίσως ψυχιατρικής φύσης ζητήματα. Οι αρχές πάντως τον καλούσαν να επικοινωνήσει μαζί τους και ενημερώναν τον κόσμο ότι μέχρι να συλληφθεί, ακόμα κι αν τον δουν, πρέπει να μην τον πλησιάσουν, επειδή είναι απρόβλεπτος και επικίνδυνος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι