Κόρινθος: Αγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς -Δύο τραυματίες

Κόρινθος: Αγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς -Δύο τραυματίες

Αγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς και δύο τραυματίες σημειώθηκε στην Αρχαία Κόρινθο κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης του τμήματος Εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, Αλβανοί ληστές όταν αντιλήφθηκαν τις αρχές άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους. Οι δυνάμεις της αστυνομίας έστησαν μπλόκα σε περάσματα περάσματα με στόχο να εγκλωβίσουν τους καταζητούμενους και απάντησαν στα πυρά. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και των τριών δραστών.

Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι δύο εκ των ληστών τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών. Ο ένας μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο και ο άλλος στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι