Κοροναϊός: Συνεργασία Κίνας και Ρωσίας για παρασκευή εμβολίου

Κοροναϊός: Συνεργασία Κίνας και Ρωσίας για παρασκευή εμβολίου

Η Ρωσία και η Κίνα εργάζονται από κοινού για να αναπτύξουν ένα εμβόλιο κατά του κοροναϊού και το Πεκίνο έχει παραδώσει το γονιδίωμα του ιού στη Μόσχα, ανέφερε σήμερα το ρωσικό προξενείο στην πόλη Γκουανγκζού της Κίνας. “Ρώσοι και Κινέζοι ειδικοί έχουν ξεκινήσει την παρασκευή ενός εμβολίου”, αναφέρει στην ιστοσελίδα του το προξενείο.

Η Ρωσία δεν έχει επιβεβαιώσει κρούσματα του νέου κοροναϊού. Ωστόσο η Μόσχα έχει ξεκινήσει να ελέγχει όλους τους Ρώσους τουρίστες που επιστρέφουν από την Κίνα ώστε να εντοπίσει πιθανά κρούσματα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ρωσική υπηρεσία ασφάλειας των καταναλωτών. Η υπηρεσία ξεκίνησε να διενεργεί τους ιατρικούς ελέγχους την Τρίτη, όπως ανακοίνωσε η ίδια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι