Κορονοϊός: 110 νέοι θάνατοι, 1.775 νέα κρούσματα στη Γερμανία

Κορονοϊός: 110 νέοι θάνατοι, 1.775 νέα κρούσματα στη Γερμανία

Άλλοι 110 άνθρωποι υπέκυψαν στην ασθένεια COVID-19 το προηγούμενο 24ωρο στη Γερμανία, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα να ανέρχεται πλέον σε 4.404, ενώ τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 ανήλθαν σε 1.775, με το σύνολό τους να φθάνει πλέον τα 141.672, δείχνουν τα δεδομένα που συγκεντρώνει και δημοσιοποιεί καθημερινά στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το Robert Koch-Institut.

Ο αριθμός των θανάτων είναι χαμηλότερος από αυτούς που διαπιστώθηκαν χθες Κυριακή (184) αλλά και προχθές Σάββατο (299), ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων μειώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx