Κορονοϊός: 193 νέοι θάνατοι, 160.000 τα κρούσματα στην Γερμανία

Κορονοϊός: 193 νέοι θάνατοι, 160.000 τα κρούσματα στην Γερμανία

Άλλοι 193 ασθενείς υπέκυψαν στην COVID-19 το τελευταίο 24ωρο στη Γερμανία, όπου ο αριθμός των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊού αυξήθηκε έτσι στα 6.481, δείχνουν τα δεδομένα που συγκεντρώνει και μεταφορτώνει στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το Robert Koch-Institut, το οποίο είναι ειδικευμένο στις μολυσματικές ασθένειες.

Ο απολογισμός νεκρών του τελευταίου εικοσιτετραώρου είναι υψηλότερος από αυτόν της προηγουμένης (173). Παράλληλα, επιβεβαιώθηκαν 1.639 νέα κρούσματα μόλυνσης, με τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί στη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης να ανέρχεται πλέον σε 160.758, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ. Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων σημείωσε επίσης αύξηση σε σύγκριση με αυτόν της προηγουμένης (1.478).

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι