Κορονοϊός, Dior και Μαρέβα Μητσοτάκη

33χρονος νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι

Στελέχη του Οίκου μόδας Dior βρέθηκαν στην Καλαμάτα και επισκέφθηκαν το Μουσείο Παραδοσιακής Φορεσιάς «Βικτωρία Καρέλια», ενώ τους συνόδευσε η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη. Τα στελέχη του οίκου μόδας έδειξαν ενδιαφέρον για τις παραδοσιακές φορεσιές, που παρουσιάζονται στην συλλογή «Βικτωρία Γ. Καρέλια», καθώς σχεδιάζουν την δημιουργία μιας κολεξιόν με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Η παρουσία της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε ποικίλα σχόλια, γιατί η μετακίνηση έγινε εν μέσω lockdown. Με τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα για τη διασπορά του κορονοϊού, η μετακίνηση εκτός νομού απαγορεύεται. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για το κατά πόσο ήταν αναγκαίο να βρίσκεται στην Καλαμάτα η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη αλλά και με τι sms στο 13033 μετακινήθηκε.

Απάντηση σε σχόλια για την παρουσία της συζύγου του πρωθυπουργού στην Καλαμάτα, έδωσαν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη που θεωρούν ότι η κριτική είναι “χυδαία” επειδή η Μαρέβα Γκραμπόφσκι «πήρε άδεια από την Πολιτική Προστασία, συνοδεύοντας στελέχη του οίκου Dior, ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως, που ήρθαν στη χώρα μας προκειμένου να ερευνήσουν ύστερα από περιήγηση σε μουσεία, τη δυνατότητα η νέα τους collection το 2021 να έχει αναφορά στην Ελλάδα με αφορμή και τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία.  Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει σημαντική προβολή για τη χώρα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι