Κορονοϊός: Έχασε τη μάχη 50χρονος Ευρυτάνας και 76χρονος

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Στη θλίψη βυθίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης η τοπική κοινωνία του Καρπενησίου στην είδηση του θανάτου 50χρονου επαγγελματία που νοσηλευόταν σε ΜΕΘ, καθώς και ενός 76χρονου από τα Πετράλωνα Ευρυτανίας.

Ο 50χρνος ήταν πατέρας δύο παιδιών και είχε νοσήσει από κορωνοϊό πριν από 25 ημέρες. Αρχικά νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Καρπενησίου αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε και διακομίσθηκε σε ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου. Εκεί έδωσε μάχη για 20 ημέρες, αλλά…

Ο 76χρονος, καταγόταν μεν από την Ευρυτανία, αλλά νόσησε πριν από ένα μήνα στη Λαμία. Νοσηλεύθηκε αρχικά στη Λαμία. Όταν χρειάσθηκε ΜΕΘ, βρέθηκε κλίνη μόνο στην Χαλκίδα. Διακομίσθηκε εκεί, όπου έδωσε μάχη για σχεδόν 20 μέρες και δυστυχώς απεβίωσε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι