Κορονοϊός-Ινδία: Ξεπέρασαν τους 500 οι νεκροί και τα 15.000 τα κρούσματα

Κορονοϊός-Ινδία: Ξεπέρασαν τους 500 οι νεκροί και τα 15.000 τα κρούσματα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ.

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε σήμερα ότι ο αριθμός των ανθρώπων που υπέκυψαν στην ασθένεια COVID-19 στη χώρα αυξήθηκε κατά 19 και ανέρχεται πλέον σε 507, ενώ το σύνολο αυτών που έχουν μολυνθεί από τον SARS-CoV-2 αυξήθηκε κατά 920 και ανέρχεται πλέον σε 15.712.

Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Υγείας, από το σύνολο αυτό, 2.231 ασθενείς έχουν ιαθεί. Ο αριθμός των κρουσμάτων που οι ινδικές υγειονομικές αρχές χαρακτηρίζουν «ενεργά» είναι «12.974 στη χώρα αυτή τη στιγμή», αναφέρει δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο. Σήμερα συμπληρώνεται η 26η ημέρα του lockdown που έχει επέβαλε η κυβέρνηση του ινδουιστή εθνικιστή πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι για να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version