Κορωνοϊός – Παπαθανάσης: Αν χρειαστεί, θα κλείσουν οι λαϊκές

Κορωνοϊός – Παπαθανάσης: Αν χρειαστεί, θα κλείσουν οι λαϊκές

Αν χρειαστεί θα κλείσουν οι λαϊκές αγορές, λόγω κορωνοϊού, στην περίπτωση που παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού, ανέφερε ο υφυπουργός Ανάπτυξης.

«Παρακολουθούμε πολύ στενά την λειτουργία της αγοράς. Σούπερ μάρκετ και λαϊκές αγορές διαπιστώνουμε ότι λειτουργούν ομαλά, αλλά αν χρειαστεί, θα σταματήσουμε και τη λειτουργία των λαϊκών αγορών». Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Με αποστάσεις οι πάγκοι λόγω κορωνοϊού

Ο υφυπουργός εξήγησε ότι οι λαϊκές εξακολουθούν να λειτουργούν για να μην δημιουργηθεί μεγαλύτερος συνωστισμός στην αγορά, αλλά είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να κλείσουν στην περίπτωση που παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού.

Όπως πρόσθεσε, με τα νέα μέτρα, Δευτέρα και Τρίτη λειτούργησαν ομαλά. Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα 23 Μαρτίου εφαρμόζονται τα νέα μέτρα στη λειτουργία των λαϊκών αγορών, όπου η απόσταση μεταξύ των πάγκων είναι 5 μέτρα ενώ μειώθηκαν κατά 50% ανά κλάδο οι παραγωγοί.

Επίσης έως τις ‪25 Απριλίου‬ ανεστάλη προσωρινά η δραστηριότητα στις λαϊκές αγορές όσων κλάδων απαιτείται η μετακίνηση από Περιφέρεια σε Περιφέρεια σε όλη την Επικράτεια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι