Κορονοϊός-Πάτρα: 15χρονος διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση με ύποπτα συμπτώματα

Κορονοϊός-Πάτρα: 15χρονος διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση με ύποπτα συμπτώματα

Ο 15χρονος νοσηλεύεται στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών διασωληνομένος με βαριά πνευμονία και υψηλό πυρετό.

Ο νεαρός αρχικά βρισκόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, ωστόσο οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο αναφοράς κορωνοϊού, εξαιτίας των ύποπτων συμπτωμάτων.

Σύμφωνα με το patrastimes αμέσως ειδοποιήθηκε το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών ως νοσοκομείο αναφοράς του Covid-19 και δόθηκε εντολή διακομιδής του. Ειδική μονάδα του ΕΚΑΒ κλήθηκε να μεταβεί στο Καραμανδάνειο, όπου τηρώντας το πρωτόκολο πραγματοποίησαν την μεταφορά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε τεστ για τον κορονοϊό στον 15χρονο το οποίο βγήκε αρνητικό, ωστόσο του έγινε και δεύτερο και οι γιατροί περιμένουν τα αποτελέσματα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx