Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε Λύκειο της Θεσσαλονίκης (video)

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε Λύκειο της Θεσσαλονίκης (video)

Επεισόδια ξέσπασαν σήμερα το πρωί έξω από λύκειο στη δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα έξω από τον χώρο του 1ου-2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης. Εκεί είχαν βρεθεί σύλλογοι φοιτητών που διεξήγαγαν διαμαρτυρία. Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν βγήκε από το σχολείο ομάδα κουκουλοφόρων και επιτέθηκε στους φοιτητές που διαδήλωναν.

Οι κουκουλοφόροι φαίνεται να πέταξαν πέτρες, πυρσούς αλλά και διάφορα άλλα αντικείμενα, με το όλο σκηνικό να θυμίζει σκηνές βίας από μεγάλες διαδηλώσεις. Δύο μάλιστα εκ των φοιτητών φαίνεται να χτυπήθηκαν με κοντάρια στο κεφάλι, εξ ου και φέρουν τραύματα στα πρόσωπά τους όπως γίνεται ευδιάκριτο κι από τα βίντεο.

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι