Κούρδοι: 18 νεκροί και 36 τραυματίες Τούρκοι από επίθεση

Κούρδοι: 18 νεκροί και 36 τραυματίες Τούρκοι από επίθεση
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ.

Οι Κούρδοι του HBDH ανακοίνωσαν πως σε επίθεση που έγινε στην Διεύθυνση Ραφείου του τουρκικού στρατού υπήρξαν 18 νεκροί και 36 τραυματίες.

Σε γραπτή τους ανακοίνωση η Μονάδας Εκδίκησης Αζάντ Σισέρ των HBDH (Πολιτοφυλακές Ενωμένου Επαναστατικού Λαϊκού Κινήματος) κοινοποίησαν τα αποτελέσματα δράσης που πραγματοποίησαν σήμερα στο Μάλτεπε της Κωνσταντινούπολης: Στην ανακοίνωση όπου αναφέρεται πως “Στις 01:00 της 17/5/2020 στο Μάλτεπε της Κωνσταντινούπολης, η Μονάδας Εκδίκησης Αζάντ Σισέρ των HBDH, χτύπησαν με μια αποτελεσματική τεχνική την Διεύθυνση Ραφείου των Τ.Ε.Δ.” και καταγράφεται πως από την πυρκαγιά που προκλήθηκε καταστράφηκαν 30 στρατιωτικά οχήματα και ένα διώροφο κτίριο.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται επίσης τα εξής: “Το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, όπως σε κάθε δραστηριότητα, έτσι και σε αυτή την δράση μας, συνεχίζει να λέει ψέματα στον λαό και να αποκρύπτει την πραγματικότητα. Από την μονάδα μας εντοπίστηκε ότι κατά την ώρα της δράσης μας υπήρχαν στην μονάδα τουλάχιστον 1500 στρατιώτες και ότι υπήρξαν 18 νεκροί και 36 τραυματίες. Αυτό είναι κάτι που παρά την χειραγώγηση του Χουλουσί Ακάρ, συζητιέται μεταξύ των στρατιωτών”, σύμφωνα με τα Τουρκικά Νέα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι