Κράτησαν τον Σβαρτσενέγκερ στο αεροδρόμιο του Μονάχου γιατί δεν δήλωσε συλλεκτικό πανάκριβο ρολόι

Κράτησαν τον Σβαρτσενέγκερ στο αεροδρόμιο του Μονάχου γιατί δεν δήλωσε συλλεκτικό πανάκριβο ρολόι

Ο Σβαρτσενέγκερ είπε ότι είχε σκοπό να το πουλήσει σε δημοπρασία, “τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την κλιματική αλλαγή”

Οι τελωνειακοί στο Μόναχο κράτησαν για λίγο τον δημοφιλή ηθοποιό και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια, καθώς δεν δήλωσε ένα πανάκριβο ρολόι που είχε στις αποσκευές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, ο σταρ μετέφερε ένα μοναδικό ρολόι χειρός Audemars Piguet που προοριζόταν για δημοπρασία κατά τη διάρκεια ενός δείπνου που θα λάμβανε χώρα στον σταθμό του σκι Κίτζμπιχελ, στην Αυστρία -ο Σβαρτσενέγκερ έχει γεννηθεί στην Αυστρία. Όπως είπε στους υπαλλήλους του αεροδρομίου, το ρολόι είναι προγραμματισμένο να δημοπρατηθεί αύριο Πέμπτη και τα χρήματα θα δοθούν για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Πρόκειται για ειδική παραγγελία και κυριολεκτικά μοναδικό κομμάτι. Η Audemars Piguet κατασκευάζει μόλις 45.000 ρολόγια τον χρόνο, με ετήσιες πωλήσεις που φθάνουν τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ. Το συγκεκριμένο σχεδιάστηκε ειδικά για τον σταρ. Αν και η εταιρεία έχει και “φθηνά” ρολόγια της τάξης των 60.000 ευρώ, τα συλλεκτικά έχουν από 200.000 ευρώ έως και 1.000.000 ευρώ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι