Κριμαία: Τρομοκρατική επίθεση στο Κερτς, 10 νεκροί

Κριμαία: Τρομοκρατική επίθεση στο Κερτς, 10 νεκροί

Η έκρηξη που σημειώθηκε σε τεχνικό κολέγιο στην πόλη Κερτς της κριμαϊκής χερσονήσου οφείλεται σε τρομοκρατική ενέργεια που πραγματοποιήθηκε με αυτοσχέδια βόμβα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο τον Σεργκέι Μελίκοφ, τον πρώτο αναπληρωτή επικεφαλής της Εθνοφρουράς.

Πλάνα που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού Kerch FM έδειξαν θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού κοντά στο κολέγιο στο Κερτς, όπου από την έκρηξη σκοτώθηκαν δέκα άνθρωποι σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Από την έκρηξη σκοτώθηκαν 10 και τραυματίστηκαν και δεκάδες άλλοι άνθρωποι. «Υπάρχουν ήδη αρκετοί άνθρωποι στα επείγοντα και στην αίθουσα του χειρουργείου», δήλωσε εργαζόμενος σε τοπικό νοσοκομείο. Εκπρόσωπος των υπηρεσιών ασφαλείας έκανε λόγο για «περίπου 70 τραυματίες», προσθέτοντας ότι εξετάζονται όλες οι πιθανές υποθέσεις για την έκρηξη αυτή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι