Κρίσιμη η κατάσταση του 11χρονου που παίζοντας, έπεσε στο κενό

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 11χρονος που έπεσε χθες από ύψος περίπου έξι μέτρων στην Πύλη της Άμμου στα Χανιά, όπου έπαιζε με συνομηλίκους του.

Ο 11χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, το αγόρι νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση, καθώς παρουσιάζει αυξημένη ενδοκράνια πίεση και ναι μεν είναι αιμοδυναμικά σταθερός αλλά φέρει πολλαπλά τραύματα.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 17.00 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν το παιδί προσπάθησε να κρατηθεί από ένα καλάμι, όμως έχασε την ισορροπία του κι έπεσε από ύψος περίπου 6 μέτρων. Όταν το παρέλαβε ασθενοφόρο είχε τις αισθήσεις του αλλά πονούσε πολύ. Αρχικά διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία εν συνεχεία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι