Τρίτη φορά με Covid ο Διονύσης Σαββόπουλος

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο ο Διονύσης Σαββόπουλος, καθώς κόλλησε για τρίτη φορά κορονοϊό

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο νοσηλεύεται ο Διονύσης Σαββόπουλος, καθώς κόλλησε για τρίτη φορά κορονοϊό και πάσχει, παράλληλα, από υποκείμενα νοσήματα. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή. 

Αρχικά η κατάστασή του θεωρείτο κρίσιμη, όμως σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ΕΡΤ παρουσίασε βελτίωση και αναμένεται να λάβει εξιτήριο. Ο Διονύσης Σαββόπουλος νόσησε για τρίτη φορά πρόσφατα, στις δύο συναυλίες που έδωσε στην Κύπρο και ήταν αφιερωμένες στον Μάνο Χατζηδάκι. Είχε ξανανοσήσει τον περασμένο Δεκέμβριο και πέρσι τον Ιούλιο.

Πριν από λίγες μέρες συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από την ιστορική συναυλία του στο Παλέ ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης, όπου προσπάθησαν να τον ακούσουν από κοντά 15.000 άτομα, τα μισά από τα οποία δεν χώρεσαν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι