“Κρίσιμης σημασίας η απόφαση του Κογκρέσου για βοήθεια” λέει ο Ζελένσκι

“Κρίσιμης σημασίας η απόφαση του Κογκρέσου για βοήθεια” λέει ο Ζελένσκι

Τί είπε ο Ουκρανός πρόεδρος.

Μία ταχεία απόφαση του αμερικανικού Κογκρέσου για την βοήθεια προς την Ουκρανία είναι «κρίσιμης σημασίας», δήλωσε σήμερα ο Ουκρανός πρόεδρος, την ώρα που ο ουκρανικός στρατός υποφέρει από την έλλειψη πυρομαχικών στον πόλεμο με τον ρωσικό στρατό. Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι έκανε αυτές τις δηλώσεις κατά την διάρκεια συνάντησής του με το Αμερικανό γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ.

«Είναι για μας κρίσιμης σημασίας το αμερικανικό Κογκρέσο να ολοκληρώσει γρήγορα όλες τις αναγκαίες διαδικασίες και να λάβει μία τελική απόφαση» για το πακέτο των 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων της αμερικανικής βοήθειας προς την Ουκρανία που είναι μπλοκαρισμένο εδώ και μήνες εξαιτίας της μικροπολιτικής αντιπαλότητας ανάμεσα σε Ρεπουμπλικάνους και Δημοκρατικούς.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι