Μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε στη θάλασσα – Νεκρός ο πιλότος

Κρήτη: Μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε στη θάλασσα (video)

Μονοκινητήριο αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν σύμφωνα με πληροφορίες Κρητικών μέσων ενημέρωσης δύο αλλοδαποί, κατέπεσε στη θάλασσα, ανοιχτά του Ηρακλείου, κοντά στο Κακό Όρος (ανάμεσα στο Ηράκλειο και στα Μάλια). Η ενημερωτική ιστοσελίδα cretalive.gr αναφέρει ότι και οι δύο άνδρες διεσώθησαν, όμως εν συνεχεία δυστυχώς έγινε γνωστό ότι ο ένας κατέληξε. Ο άτυχος άνδρας ήταν 68 ετών, από την Ινδονησία. Ο διασωθείς είναι ένας 26χρονος από τη Νότια Αφρική.

Το αεροσκάφος βυθίστηκε. Η κινητοποίηση ήταν άμεση και πολύ μεγάλη, τόσο από Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, ΕΜΑΚ, Λιμενικό και Αστυνομία, καθώς και από την Πολεμική Αεροπορία. Το ιδιωτικό αεροσκάφος είχε ξένο νηολόγιο και διήρχετο από την Κρήτη, με προορισμό την Αίγυπτο.

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι