Κρήτη: Νεκρός Γερμανός τουρίστας στο Λασίθι

Ζάκυνθος: Νεκρός σε τροχαίο στα Πηγαδάκια 48χρονος Βρετανός

Τη ζωή του σε πισίνα ξενοδοχείου έχασε ένας 40χρονος Γερμανός τουρίστας στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Σύμφωνα με το cretaone.gr, κατά τη διάρκεια του μπάνιου του, ο άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε μέσα στο νερό.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ να τον επαναφέρουν, δυστυχώς ο 40χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία θα ρίξει φως στο τραγικό περιστατικό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx