Κριτική ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη πρωθυπουργού στο ΣΚΑΙ – Αιχμές για σύμπλευση με ΠΑΣΟΚ

Κριτική ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη πρωθυπουργού στο ΣΚΑΙ – Αιχμές για σύμπλευση με ΠΑΣΟΚ

«Ως απλός παρατηρητής των γεγονότων που με αφέλεια παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την τραγωδία στα Τέμπη εμφανίστηκε σήμερα ο πρωθυπουργός. Ως προς την διαρροή των email πάντως έχει ενδιαφέρον ότι άφησε ακάλυπτη την Κεραμέως», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι στη συνέντευξή του ο κ.Μητσοτάκης «δεν έδωσε καμία απάντηση στα φλέγοντα ερωτήματα που έχουν προκύψει και περιορίστηκε να σχολιάσει πως και ο ίδιος θέλει να μάθει την αλήθεια. Στην πραγματικότητα σήμερα ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια αλλά και την ίδια μας τη λογική».

Και συνεχίζει: «Έχει ενδιαφέρον πάντως το γεγονός πως ο πρωθυπουργός άφησε ακάλυπτη την υπουργό Εσωτερικών κ. Κεραμέως σε σχέση με τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού, καθώς παραδέχτηκε ότι υπάρχουν ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν και από την κ. Ασημακοπούλου και από το ίδιο το υπουργείο. Επιπροσθέτως είπε ότι “κάνουμε κι εμείς την δικιά μας έρευνα”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι και το Μαξίμου ερευνά το τί συνέβη στο υπουργείο Εσωτερικών. Αλήθεια, ο κ. Μητσοτάκης εξακολουθεί έπειτα από αυτήν την παραδοχή να εμπιστεύεται την υπουργό του;»

Στην ανακοίνωση ασκείται κριτική και σε όσα είπε ο πρωθυπουργός για το επίδομα Πάσχα αλλά και για τον κατώτατο μισθό: «’Εβαλε “ταφόπλακα” στην προοπτική να δοθεί έκτακτο επίδομα Πάσχα αν και νωρίτερα είχε αναγνωρίσει ότι υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στο κύμα της ακρίβειας. Κι αν όντως πιστεύει πως η λύση είναι τα 780 ευρώ, στα οποία βρίσκεται σήμερα ο κατώτατος μισθός να φτάσει τα 800, τότε αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πως δεν έχει την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα. Και αλήθεια, τι εννοούσε ο πρωθυπουργός λέγοντας ότι η ΝΔ ήταν παλιά στα μαχαίρια με το ΠΑΣΟΚ; Ότι πλέον υπάρχουν σημεία σύμπλευσης ή και πολιτικής ταύτισης;»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι