Κροατία: Κοριτσάκι σκοτώθηκε σε νεροτσουλήθρα

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Κοριτσάκι 2 ετών γλίστρησε από την αγκαλιά του πατέρα του σε νεροτσουλήθρα και έπεσε δυστυχώς στο τσιμέντο από ύψος τεσσάρων μέτρων, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Θύμα είναι ένα παιδάκι από τη Γερμανία, που βρισκόταν με τον πατέρα σε υδάτινο πάρκο στο Λόπαρ της Κροατίας για διακοπές. Έτυχε να βρίσκεται εκεί ως τουρίστας ένας γιατρός και έτρεξε αμέσως μόλις άκουσε κραυγές, ενώ κλήθηκε και ελικόπτερο για τη διακομιδή, όμως δυστυχώς το νήπιο αν και χειρουργήθηκε μέσα σε λίγες ώρες, δεν τα κατάφερε. Διαπιστώθηκαν πολλές σοβαρές σωματικές βλάβες στον εγκέφαλο και σε όλο το κορμάκι του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx