Κροατία: Πέντε νεκροί σε γηροκομείο από πυροβολισμούς του γιου μίας τροφίμου

Νέες αστυνομικές επιχειρήσεις σε σπίτια μελών της ομάδας «Πολίτες του Ράιχ»

Τραγωδία σήμερα το μεσημέρι σε οίκο ευγηρίας στην Κροατία, καθώς τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς.

«Ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε πέντε άτομα, που ο θάνατός τους ήταν σχεδόν ακαριαίος, ενώ άλλοι φιλοξενούμενοι και εργαζόμενοι περιθάλπονται για τα τραύματά τους», αναφέρουν τα κροατικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ύποπτος μετά τους πυροβολισμούς τράπηκε σε φυγή, αλλά η αστυνομία κατάφερε να τον συλλάβει σε ένα καφέ ή εστιατόριο κοντά στον τόπο του εγκλήματος. Οι αρχές διερευνούν τα κίνητρα της επίθεσης ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το αν τα θύματα ήταν εργαζόμενοι του οίκου ευγηρίας ή τρόφιμοι.

Σύμφωνα με κάποια κροατικά μέσα ο δράστης είναι συνταξιούχος αστυνομικός και η μητέρα του ήταν πιθανόν τρόφιμος του γηροκομείου. Δεν ξέρουμε αν ο γιος της θέλησε να εκδικηθεί το γηροκομείο για κάποιους λόγους που σχετίζονται με τη μητέρα του ή αν είχε ως στόχο την ίδια, πάντως φαίνεται πως πυροβόλησε αδιακρίτως.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι