Κτηνοτρόφος σκότωσε 45χρονο που είχε μπει στη φάρμα του

Ηράκλειο: Τέσσερις συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «ΜΑΧΗΤΗΣ» του Κιλκίς ένας 54χρονος Έλληνας κτηνοτρόφος σκότωσε στην περιοχή Μουριές έναν 45χρονο Γεωργιανό που μπήκε στη φάρμα του με άγνωστες προθέσεις, αλλά πιθανότατα για να κλέψει υλικά, μαζί με συγγενείς του, ένας εκ των οποίων ήταν ανήλικος. Ο κτηνοτρόφος  πυροβόλησε υποστηρίζοντας ότι το θύμα θα τον λήστευε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γεωργιανός, που φέρεται να έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο, εισήλθε γύρω στις 10:30 χτες το βράδυ στο στάβλο του δράστη. Ο ανήλικος που ήταν μαζί του ήταν ο γιος του, ο οποίος εργαζόταν παλαιότερα στον κτηνοτρόφο και είχε απολυθεί επειδή ο δράστης του φόνου τον είχε κατηγορήσει για κλοπή. Το αγόρι υποστήριξε ότι ήταν αθώο και εν συνεχεία έφυγε με τον πατέρα του για την Αθήνα.

Ομως σύμφωνα με το newsit.gr αποφάσισαν να γυρίσουν στο Κιλκίς. Δεν γνωρίζουμε αν ο 45χρονος απείλησε τον κτηνοτρόφο, κάτι που όντως θα συνιστούσε απόπειρα ληστείας. Πιθανολογείται ότι ο κτηνοτρόφος δεν κατοικούσε στη φάρμα και πήγαινε εκεί για διανυκτέρευση ευκαιριακά. Ισως οι Γεωργιανοι δεν γνώριζαν καν ότι ήταν εκεί ο ιδιοκτήτης της φάρμας. Ο 54χρονος κτηνοτρόφος πάντως τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα. Συγγενείς του δράστη υποστηρίζουν ότι ο κτηνοτρόφος άκουσε να σπάνε με τσεκούρι την είσοδο και φοβήθηκε για τη ζωή του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 45χρονος είχε μαζί του τρία ακόμη άτομα, ίσως όλοι συγγενείς του, μεταξύ των οποίων και ο ανήλικος γιος. Οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το έγκλημα διερευνώνται από την Ασφάλεια Κιλκίς. Ο Γεωργιανός ξεψύχησε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, οι συγγενείς του συνελήφθησαν, όπως  και ο κτηνοτρόφος.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση, μεταξύ των τεσσάρων Γεωργιανών ήταν δύο ανήλικοι και όχι μόνον ένας όπως μας ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες. Παραπέμπονται και οι τρεις για απόπειρα ληστείας, ο δε κτηνοτρόφος για ανθρωποκτονία. Τεκμαίρεται ότι αφού παραπέμπονται για απόπειρα ληστείας και όχι διάρρηξης, το τοπικό αστυνομικό τμήμα δέχεται την εκδοχή του κτηνοτρόφου ότι απειλήθηκε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι