Κυπριακή πικρία για την επιλεκτική ευαισθησία της ΕΕ

Πύρινη κόλαση στην Κύπρο –Εκκενώθηκαν χωριά, βοήθεια από Ελλάδα και Ισραήλ, slpress

Στην πολιτική που οφείλει να εφαρμόσει η ΕΕ σε διεθνές επίπεδο, καθώς και στην αξιοπιστία των θεσμών της «Γηραιάς Ηπείρου» αναφέρθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μετά το πέρας του άτυπου συμβουλίου των υπουργών Εξωτερικών στο Βερολίνο, ο κ. Χριστοδουλίδης τόνισε χαρακτηριστικά:

«Αν η ΕΕ επιθυμεί να έχει αξιοπιστία σε διεθνές επίπεδο, πρέπει να μην υιοθετεί προσεγγίσεις τύπου “δύο μέτρα και δύο σταθμά” ούτε να επιδεικνύει επιλεκτική ευαισθησία. Όλα τα  θέματα που συζητούμε είναι αλληλένδετα», είπε.

Χθες είχε δηλώσει προσερχόμενος ότι η ΕΕ “πρέπει να υπερασπίζεται τις διεθνείς αξίες και τη διεθνή τάξη στη βάση αρχών και αξιών, με αλληλεγγύη αληθινή και ουσιαστική”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι