Κύπρος: “Κοινωνική” συνάντηση Κυπριανού με Ακιντζί

Κύπρος: “Κοινωνική” συνάντηση Κυπριανού με Ακιντζί

«Κοινωνική» συνάντηση, όπως την χαρακτηρίζει, είχε ο γ.γ. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, με τον Μουσταφά Ακιντζί. Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Κυπριανού στο twitter, η συνάντηση έγινε χθες βράδυ στο σπίτι του εκπροσώπου του κατοχικού ηγέτη, Μπαρίς Μπουρτζού.

Όπως αναφέρει ο κ. Κυπριανού, συζήτησαν για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και αντάλλαξαν απόψεις. Τον γ.γ του ΑΚΕΛ συνόδευσε ο επικεφαλής του γραφείου του κόμματος για το Κυπριακό, Τουμάζος Τσελεπής.

Στη δική του ανάρτηση στο twitter, ο Ακιντζί αναφέρει ότι «η φιλοξενία Μπουρτζού τους έφερε μαζί με τον Άντρο Κυπριανού και τον Τουμάζο Τσελεπή, σε μια κοινωνική, φιλική ατμόσφαιρα». Είχαμε την ευκαιρία, αναφέρει ο Μουσταφά Ακιντζί, για «μια εις βάθος συζήτηση της κατάστασης στο Κυπριακό».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version