Κύπρος: Βίντεο από την διάσωση 11χρονου παιδιού από πηγάδι

Πάνω από 100 κρούσματα γαστρεντερίτιδας στη Μαγνησία - Στην περιοχή ο ΕΟΔΥ

Δυο αδελφάκια, κορίτσια, παίζοντας στην αυλή τους, έπεσαν σε πηγάδι βάθους 40 μέτρων στην Κύπρο και καλούσαν επί ώρες σε βοήθεια, χωρίς να τα ακούει κανείς. Τελικά το μικρότερο αδελφάκι, ηλικίας 9,5 ετών κατάφερε να σκαρφαλώσει και να καλέσει σε βοήθεια, ενώ το 11χρονο έμεινε να αγωνιά στο βάθος του κατασκότεινου πηγαδιού.

Οι αρχές δημοσίευσαν βίντεο με την διάσωση του δεύτερου παιδιού και παράλληλα κάλεσαν για άλλη μία φορά τους πολίτες να σφραγίζουν τα πηγάδια ή να τα κλείνουν με ασφαλή τρόπο, καθώς πολύ συχνά πέφτουν μέσα ζώα, και εν προκειμένω, κινδύνευσαν και παιδικές ζωές. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε σπίτι στην Λακατάμια Λευκωσίας. Τα δύο αδελφάκια έμειναν αβοήθητα στο πηγάδι 2,5 ώρες, προφανώς επειδή δεν τα αναζήτησε κανείς στο πηγάδι όλο αυτό το διάστημα, αλλά και επειδή η φωνές από τόσο μεγάλο βάθος δεν ακούγονται σε ικανή απόσταση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι