Κυρ. Μητσοτάκης: Ισχυρή εντολή για καθαρή τετραετία

Κυρ. Μητσοτάκης: Ισχυρή εντολή για καθαρή τετραετία

Ισχυρή εντολή για καθαρή τετραετία, ώστε να μπορέσει να τα αλλάξει όλα, ζήτησε από τους πολίτες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει της εκλογικής μάχης της Κυριακής, στον χαιρετισμό που απηύθυνε στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι είναι συγκινητικό γι αυτόν να ολοκληρώνει την προεκλογική εκστρατεία στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Μακεδονία, στη Θεσσαλονίκη και εξήγησε ότι έκανε αυτή την επιλογή διότι και στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου έκανε την τελευταία προεκλογική ομιλία στην πόλη και οι Θεσσαλονικείς αποδείχθηκαν “γουρλήδες”.

“Σε λίγες ώρες από τώρα θα ανοίξουν οι κάλπες και το βράδυ της 7ης Ιουλίου θα έχουμε πετύχει μια μεγάλη νίκη”, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: “Θα είναι η νίκη της Ν.Δ, θα είναι η νίκη της Ελλάδας, η νίκη όλων των Ελλήνων, να αφήσουμε πίσω τη φτώχεια, τη μιζέρια και τον διχασμό και να ξημερώσει, επιτέλους, ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας.

Ένα αύριο με αισιοδοξία, ένα αύριο με χαμόγελο, ένα αύριο με αυτοπεποίθηση. Αυτή την αυτοπεποίθηση που βλέπω στα μάτια σας. Είναι πολύ συγκινητικό για μένα, όταν ξεκινήσαμε μαζί αυτή τη διαδρομή τον Ιανουάριο του 2016 λίγοι περίμεναν ότι θα φτάναμε εδώ πέρα που είμαστε.

Σας έδωσα μια δέσμευση ότι θα ξανακάνω τη Ν.Δ μεγάλη παράταξη και την τήρησα στο ακέραιο. Και θα ολοκληρώσουμε την αποστολή μας σε δυο μέρες από τώρα”.

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στην πλατεία Αριστοτέλους από τα Γιαννιτσά, περπάτησε, έκανε χειραψίες, συνομίλησε με πολίτες και κατευθύνθηκε προς το προεκλογικό περίπτερο της Ν.Δ που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους γωνία με Τσιμισκή.

Εκεί υποψήφιοι βουλευτές, στελέχη, μέλη και φίλοι του κόμματος του επιφύλαξαν μια ιδιαίτερα θερμή και ενθουσιώδη υποδοχή.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Μητσοτάκης τους ευχαρίστησε γι αυτή την αυθόρμητη, όπως είπε, υποδοχή και συγκέντρωση.

Κάλεσε τους πολίτες να πάρουν μαζικά μέρος στις εκλογές, λέγοντας πως την Κυριακή το πρωί οι κάλπες θα είναι άδειες και το βράδυ πρέπει να γεμίσουν με εκατομμύρια γαλάζια ψηφοδέλτια.

Επισήμανε την ανάγκη μέχρι την Κυριακή να μην υπάρξει χαλάρωση, εφησυχασμός και σημείωσε: “Δεν υπάρχει χαμένη ψήφος, δεν υπάρχει άλλοθι, δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν υπάρχει παραλία”.

Ειδικά για τη νεολαία είπε πως αν θέλει να πάει παραλία, να ψηφίσει πρώτα και μετά για μπάνιο και αν στην παραλία βρει ανθρώπους που δεν έχουν ψηφίσει να τους φέρει κι αυτούς στις κάλπες.

“Η νίκη θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη, αλλά θα είναι μια νίκη που θα καλύψει όλη την Ελλάδα και όλη η Ελλάδα θα είναι γαλάζια την Κυριακή το βράδυ”, τόνισε και συμπλήρωσε:

“Μας περιμένει πολλή δουλειά μετά, αλλά αυτό το οποίο χρειάζομαι, αν θέλετε να τα αλλάξω όλα, είναι ισχυρή εντολή την Κυριακή για καθαρή τετραετία, για πραγματικά αυτοδύναμη Ελλάδα, για να φέρουμε την ανάπτυξη, την ευημερία, τις δουλειές για τα νέα παιδιά, τα καλά Πανεπιστήμια, τα οποία θα καθαρίσουμε από τους μπαχαλάκηδες και τους διακινητές των ναρκωτικών. Θα φέρουμε λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές και μαζί με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, μαζί με τους δημάρχους, θα ξανακάνουμε τη Θεσσαλονίκη αυτό που της αξίζει.

Την πρωτεύουσα των Βαλκανίων, την πρωτεύουσα της πραγματικής Μακεδονίας”.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο ελληνικός λαός θα ψηφίσει και με το μυαλό και με την καρδιά και θα κλείσει ο κύκλος της ανέχειας, του διχασμού, της παρακμής.

Για τη Νέα Δημοκρατία είπε πως “από την ίδρυση της από τον Μακεδόνα Κωνσταντίνο Καραμανλή ήταν αυτή που οδήγησε τον τόπο με ασφάλεια σε σίγουρα μονοπάτια”, σημειώνοντας πως το ίδιο θα κάνει και τώρα.

Στο τέλος είπε ότι θα κρατήσει την εικόνα από τη ζωγραφιά που του χάρισε ένα κοριτσάκι και γράφει: “Ψηφίζουμε Ν.Δ εμπιστευόμαστε τον Κυριάκο Μητσοτάκη”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι