Λάρισα: Διαμαρτυρίες για τις συνθήκες διεξαγωγής της δίκης των Τεμπών

Λάρισα: Διαμαρτυρίες συγγενών θυμάτων για τις συνθήκες διεξαγωγής της δίκης των Τεμπών

Διαμαρτυρίες εκφράζουν συγγενείς των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών για τις συνθήκες διεξαγωγής της δίκης, η οποία πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο του πανεπιστημιακού συγκροτήματος «Γαιόπολις» στη Λάρισα.

Η γραμματέας του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, Ελένη Βασάρα, σε δήλωσή της υποστήριξε ότι «συνεχίζεται ο εμπαιγμός και η κυβερνητική κοροϊδία», σημειώνοντας πως «μας στοίβαξαν σε μια αίθουσα και οι συνθήκες είναι ασφυκτικές». Παράλληλα, εξέφρασε την απορία της για την επιλογή του συγκεκριμένου χώρου, τονίζοντας ότι, όπως είπε, «ήταν γνωστός στην κυβέρνηση ο αριθμός των διαδίκων και οι προδιαγραφές της αίθουσας».

Από την πλευρά του, ο Πάνος Ρούτσις, αναφερόμενος σε όσα εξελίσσονται από το πρωί στον χώρο, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «αυτό το πράγμα, να είμαστε σαν τα κοτόπουλα στριμωγμένοι, είναι απαράδεκτο», επισημαίνοντας ότι «έχει γίνει ήδη τρεις φορές διακοπή της δίκης».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx