Λευκός Οίκος: Ο Μπάιντεν είναι αποφασισμένος να φέρει την Ουκρανία στην καλύτερη δυνατή θέση

Λευκός Οίκος: Ο Μπάιντεν είναι αποφασισμένος να φέρει την Ουκρανία στην καλύτερη δυνατή θέση

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, είναι “αποφασισμένος” να χρησιμοποιήσει το υπόλοιπο της θητείας του για να «φέρει την Ουκρανία στην καλύτερη δυνατή θέση για να νικήσει τον πόλεμο», δήλωσε o σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Λευκου Οίκου, Τζέικ Σάλιβαν.

Ο Σάλιβαν συνέχισε, λέγοντας πως ο Μπάιντεν ανυπομονεί να συζητήσει την πολεμική στρατηγική της Ουκρανίας με τον Ζελένσκι, με την Ουάσινγκτον να εργάζεται για ένα νέο πακέτο βοήθειας “ουσιαστικής σημασίας”.

 «Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε μια ολοκληρωμένη στρατηγική για την επιτυχία σε αυτόν τον πόλεμο και αυτό λέει ο πρόεδρος Ζελένσκι ότι φέρνει, οπότε ανυπομονούμε πολύ να καθίσουμε και να το συζητήσουμε και ο πρόεδρος Μπάιντεν είναι πρόθυμος να το συζητήσει», δήλωσε επίσης ο Σάλιβαν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx