Λένινγκραντ: Σκότωσε επιστήμονα επειδή του είπε να φοράει μάσκα στο λεωφορείο

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Η αστυνομία της Αγίας Πετρούπολης (Λένινγκραντ) συνέλαβε έναν άνδρα 40 ετών, που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν 53χρονο επιστήμονα επειδή στο λεωφορείο του συνέστησε να φοράει μάσκα.

Το θύμα ήταν επιβάτης σε λεωφορείο αστικής γραμμής και έκανε την παρατήρηση σε ένα ζευγάρι επειδή δεν φορούσαν μάσκα. Όταν κατέβηκαν τυχαία στην ίδια στάση (εκτός και αν ο δράστης επίτηδες ακολούθησε τον 53χρονο) ο διαπληκτισμός κλιμακώθηκε και καθώς ο επιστήμονας αποχωρούσε, ο 40χρονος τον μαχαίρωσε στην πλάτη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών και για πρόκληση σωματικής βλάβης. Το θύμα ήταν αναπληρωτής διευθυντής επιστημονικού κέντρου της πόλης, αλλά δεν γνωρίζουμε την ειδικότητά του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι