Ερντογάν: Ακύρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του λόγω ασθένειας

Ερντογάν: Ακύρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του λόγω ασθένειας

Ακύρωσε την συμμετοχή του στην κρίσιμη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα ασχολούνταν με την κρίση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, λόγω κρυολογήματος, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Λόγω ασθένειας ακυρώθηκε επίσης η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΑΚΡ και η επίσκεψή του στην Ισπανία. Ο Ερντογάν επρόκειτο να αναχωρήσει αύριο για την Ισπανία για την επίσκεψη όπου θα συζητούνταν οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και οι περιφερειακές εξελίξεις.

Ο πρόεδρος Αλίγεφ θα βρίσκεται στη Γρανάδα για τη Σύνοδο Κορυφής. Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, ο Αλίγιεφ αναμένεται να συναντηθεί στο περιθώριο της συνόδου με τον πρωθυπουργό της Αρμενίας Pashinyan.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι