Λοιμωξιολόγοι: ΟΚ για κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία, ψώνια από την είσοδο

Λοιμωξιολόγοι: ΟΚ για κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία, ψώνια από την είσοδο

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λοιμωξιολόγοι τόνισαν ότι προέχει η διασφάλιση της πτωτικής πορείας των κρουσμάτων και η αποσυμπίεση των νοσοκομείων και γι΄αυτό η επιτροπή εμπειρογνωμόνων εισηγήθηκε στην κυβέρνηση να ανοίξουν συγκεκριμένοι κλάδοι οι οποίοι με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν έχουν συμβάλει την διασπορά του ιού.

Έτσι, στο πλαίσιο αυτό, προτάθηκε η επαναλειτουργία των κομμωτηρίων και των βιβλιοπωλείων από το Σάββατο. Για τα εμπορικά καταστήματα εισηγούνται να μείνουν κλειστά αλλά οι καταναλωτές να μπορούν να παραγγείλουν και εν συνεχεία να παραλάβουν από την είσοδο αυτό που επέλεξαν. Ομως οι πελάτες δεν θα πρέπει να μπαίνουν στο κατάστημα και να δοκιμάζουν προϊόντα. Αυτό μπορεί να σημαίνει δημιουργία ουράς και συνωστισμού έξω από τα καταστήματα και μένει αδιευκρίνιστο τι θα γίνει με τα μεγάλα εμπορικά κέντρα

 

Οι εισηγήσεις των ειδικών θα κριθούν από την κυβέρνηση, η οποία όμως έχει ξεκαθαρίσει ότι θα υιοθετήσει «ό,τι συνιστούν οι ειδικοί». Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται αύριο, Παρασκευή, από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx