Λονδίνο: Ορθή διαχείριση του Brexit… αλλιώς

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ο Βρετανός ΥΠΕΞ Τζέρεμι Χαντ είπε ότι η ιστορία θα καταγράψει αρνητικά Βρετανία και ΕΕ αν δεν διαχειριστούν σωστά την έξοδο της χώρας του από το μπλοκ. Η Βρετανία είναι προγραμματισμένο να αποχωρήσει από την ΕΕ στις 29 Μαρτίου αλλά Βρετανοί βουλευτές έχουν απορρίψει τη συμφωνία στην οποία κατέληξε η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι με το μπλοκ.

“Η ιστορία θα κρίνει και τις δύο πλευρές πολύ αρνητικά αν δεν το χειριστούμε σωστά”, δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο του BBC ο Χαντ.”Επιθυμούμε να παραμείνουμε πολύ καλοί φίλοι με την ΕΕ και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία με τέτοιον τρόπο ώστε να μην δηλητηριάσει τις σχέσεις μας για τα πολλά επόμενα χρόνια”, είπε ο Χαντ.

Πρόσθεσε επίσης ότι κάποια πρόοδος έχει επιτευχθεί τις τελευταίες ημέρες. “Υπάρχει περιθώριο και άλλης προόδου. Είναι απολύτως δυνατή”, σημείωσε ο ίδιος.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι