Λονδίνο: Πτώση μετοχών λόγω απειλής Τραμπ για δασμούς κατά Κίνας

Λονδίνο: Πτώση μετοχών λόγω απειλής Τραμπ για δασμούς κατά Κίνας

Με απώλειες ξεκίνησαν τη σημερινή συνεδρίαση οι μετοχές στο Λονδίνο, ύστερα από την ανακοίνωση των στοιχείων που έδειξαν ότι η βρετανική αγορά ακινήτων παρέλυσε λόγω του lockdown, ενώ το κλίμα επηρέαζε η απειλή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να επιβάλει νέους δασμούς στην Κίνα λόγω του κορονοϊού.

Στις 10:06 ώρα Ελλάδας, ο δείκτης FTSE 100 σημείωσε πτώση 2,2%, αντιστρέφοντας το μεγαλύτερο μέρος των κερδών που κατέγραψε αυτή την εβδομάδα ύστερα από τις ενδείξεις ότι πολλές χώρες προχωρούν σε χαλάρωση του lockdown. Ο συνολικός όγκος συναλλαγών ήταν χαμηλός καθώς πολλές άλλες ευρωπαϊκές αγορές παραμένουν κλειστές λόγω της αργίας της Πρωτομαγιάς.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι