Λος Άντζελες: Ένοπλος κράτησε ομήρους επιβάτες λεωφορείου – Νεκρός ο ένας
25/09/2024
Ένοπλος επιβιβάσθηκε σε λεωφορείο στο Λος Άντζελες και κράτησε ως ομήρους τους δύο επιβάτες και τον οδηγό. Ο ένας επιβάτης βρέθηκε τελικά νεκρός.
Ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν κοινοποιηθεί ακόμη, με άγνωστα κίνητρα κατέλαβε λεωφορείο στη 01:00 τη νύχτα στο Λος Άντζελες και άρχισε να πυροβολεί, σκοτώνοντας έναν επιβάτη. Οι άλλοι έτρεξαν και πετάχτηκαν έξω, και μάλιστα ένας από αυτους τραυματίσθηκε από διερχόμενο ΙΧ. Μέσα έμειναν ο οδηγός, ο τραυματισμένος επιβάτης και άλλος ένας επιβάτης.
Η καταδίωξη του λεωφορείου κράτησε μια ώρα, ώσπου οι αστυνομικοί έβαλαν καρφιά στο δρόμο και, με σκασμένα λάστιχα πλέον, το λεωφορείο σταμάτησε. Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον ένοπλο να παραδοθεί και έριξαν καπνογόνα στο όχημα. Ζωντανός βγήκε και ο οδηγός και ο δράστης και ένας επιβάτης, αλλά δυστυχώς εκείνος που είχε αρχικά πυροβοληθεί από τον απαγωγέα, ήταν πλέον νεκρός. Διερευνώνται τα κίνητρα του δράστη.
I randomly left the house to get chips and candy and ended up adding to my top craziest things I’ve ever seen list. Hijacked MTA Bus Los Angeles CA #BreakingNews pic.twitter.com/4iAs5fOnaB
— ENLIGHTENED ONE (@RealReggieRange) September 25, 2024