Χρυσοχοΐδης: Η Αστυνομία γίνεται πιο ισχυρή, αξιόπιστη και αποτελεσματική

Χρυσοχοΐδης: Η Αστυνομία γίνεται πιο ισχυρή, αξιόπιστη και αποτελεσματική

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεχή πρόοδο της Ελληνικής Αστυνομίας, επισημαίνοντας τη σημασία της σύγχρονης, ισχυρής και αξιόπιστης λειτουργίας της. Κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση κοπής της πίτας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ), τόνισε ότι η υπερηφάνεια για τα επιτεύγματα της Αστυνομίας πρέπει να μετατρέπεται καθημερινά σε αποτελεσματική δουλειά.

«Αισθάνομαι υπερήφανος γιατί για ακόμη μία φορά κάναμε ένα ακόμη βήμα μπροστά, να κάνουμε μία Αστυνομία σύγχρονη, ισχυρή, αξιόπιστη, αποτελεσματική, χρήσιμη στους πολίτες. Και νομίζω ότι αυτή την περηφάνια θα τη μετατρέψουμε και θα τη μετατρέπουμε κάθε μέρα σε δουλειά και αποτέλεσμα»

Μετά την παρουσίαση των σημαντικών αποτελεσμάτων που πέτυχε η ΔΑΟΕ τους τελευταίους πέντε μήνες, ο κ. Χρυσοχοΐδης συνεχάρη τους αξιωματικούς της υπηρεσίας, με επικεφαλής τον Υποστράτηγο Φώτη Ντουίτση, καθώς και την ομάδα των νομικών που εργάστηκαν για τη σύσταση και τη λειτουργία της νέας Διεύθυνσης: «Θέλω να σας συγχαρώ όλους και όλες. Αξίζετε πολλά για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και έτσι θα συνεχίσουμε. Με διαρκή προσπάθεια, με έρευνες, με τόλμη, γιατί χρειάζεται πολλή τόλμη, πολύ θάρρος, δεν φοβόμαστε κανέναν, θα μας φοβούνται οι παράνομοι, οι μπράβοι, οι εγκληματίες, όλοι αυτοί που πίστεψαν ή πιστεύουν ότι το κράτος είναι αδύναμο. Είμαστε πολύ ισχυροί γιατί πιστεύουμε στην αποστολή μας, είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτήν, υπηρετούμε τον Νόμο και θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Αυτή είναι, λοιπόν, η υπόσχεσή μας και η δέσμευσή μας. Κάθε μέρα, κάθε χρόνο- όλο και περισσότερο- θα γινόμαστε καλύτεροι και χρησιμότεροι για την πατρίδα και τον λαό της»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx