Μαχαίρωσαν 19χρονο που χαροπαλεύει -Τρεις προσαγωγές

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Στην προσαγωγή τριών ατόμων που ενδεχομένως εμπλέκονται στο επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα το μαχαίρωμα 19χρονου Κρητικού στα Χανιά το μεσημέρι έχει προχωρήσει η Αστυνομία. Το αγόρι έχει χειρουργηθεί και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι συλληφθέντες είναι 18-20 ετών.

Ο νεαρός υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο καθώς η κατάσταση του ήταν κρίσιμη, με τους γιατρούς να δίνουν πραγματική μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή καθώς μια μαχαιριά είχε φτάσει μέχρι το μυοκάρδιο και χρειάστηκε να του κάνουν θωρακοτομή. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε παρκάκι σε παράδρομο της Σοφοκλή Βενιζέλου, στην περιοχή κοντά στο κτήριο της ΔΕΗ, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού και τις πληροφορίες για συμπλοκή να μην επιβεβαιώνονται.

Αστυνομικοί έχουν εντοπίσει και τα δυο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο περιστατικό και κάποιους από την παρέα του 19χρονου, ενώ αναζητούν τους νεαρούς που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο με τις προσαγωγές να είναι συνεχείς. Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά περίπου στις 14:00 και στην συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Αναξαγόρα. Ξαφνικά δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν στην μέση του δρόμου και από αυτά κατέβηκαν 6-7 νεαρά άτομα, τα οποία αρχίζουν να συμπλέκονται.

Η συμπλοκή έληξε όταν ένας 19χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα καθώς είχε δεχτεί πλήγματα από μαχαίρι στην κοιλιά και στο ύψος του θώρακα. Όλοι οι εμπλεκόμενοι εξαφανίστηκαν εκτός από έναν ο οποίος φέρεται να ήταν εκείνος που μετέφερε τον 19χρονο στο Νοσοκομείο Χανίων και στην συνέχεια εξαφανίστηκε κι εκείνος.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές οι οποίες μετά από εντατικές έρευνες εντόπισαν τα δύο αυτοκίνητα καθώς και – σύμφωνα με πληροφορίες – κάποιους από την παρέα του 19χρονου, οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως ξαφνικά οι άλλοι τους έκλεισαν τον δρόμο και πως δεν γνωρίζουν ποιοι είναι, γιατί φορούσαν κουκούλες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι