Μάχη με τις φλόγες δίνει η Πυροσβεστική στην Μεταμόρφωση

Έκαψαν το ΙΧ της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αποτράπηκε ο κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών στη Μεταμόρφωση Αττικής, αλλά η φωτιά παραμένει σε πλήρη εξέλιξη. Συνεχίζεται η μάχη των δυνάμεων πυρόσβεσης για την κατάσβεση της.

Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συντονίζει ο Αρχηγός του Π.Σ. αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ενώ στον τόπο της πυρκαγιάς βρίσκεται και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, για τον συντονισμό των φορέων όπου χρειαστεί.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα από την πυρκαγιά είναι ο πυκνός τοξικός καπνός και η ατμοσφαιρική ρύπανση από τα καιόμενα πλαστικά, γι’ αυτό από το πρωί υπάρχει επικοινωνία της Πυροσβεστικής με την Περιφέρεια, ενώ παραμένει κλειστή η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας.

Όπως ανέφεραν στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος., καλό θα είναι οι πολίτες που μένουν σε περιοχές όπου κατευθύνεται ο καπνός να μένουν στα σπίτια τους, με καλά κλεισμένα όλα τα ανοίγματα, να επικοινωνούν με γιατρό αν δεν νιώθουν καλά και όσοι κινούνται στους δρόμους να αποφεύγουν τον καπνό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι