Μαφιόζικη εκτέλεση στα Δερβενοχώρια – Νεκρός ο Γιάννης Σκαφτούρος

Πυροβολισμοί με τραυματία στο ΑΠΘ (video)

Νεκρός έπεσε έπειτα από αιματηρή επίθεση με καλάσνικοφ μέσα στο εξοχικό του στα Δερβενοχώρια ο γνωστός άνθρωπος της νύχτας Γιάννης Σκαφτούρος. Ο επονομαζόμενος ως “Θείος Τζο” δέχτηκε βροχή πυροβολισμών, ενώ γλεντούσε με την οικογένεια του στο εξοχικό του. Η 22χρονη κόρη του και ένας ακόμα άνδρας έχουν τραυματιστεί.

Οι άγνωστοι δράστες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Ο Γιάννης Σκαφτούρος είχε απασχολήσει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, ενώ είχε αποφυλακιστεί πριν από τρία χρόνια.

Ήταν ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους της νύχτας και μεταξύ άλλων είχε απασχολήσει και για την απαγωγή του επιχειρηματία Περικλή Παναγόπουλου. Ήταν δεξί χέρι του Βασίλη Στεφανάκου. Το 2018 ενώ ήταν στις φυλακές είχε δεχτεί δολοφονική επίθεση με μαχαίρι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι